Що відомо про керівника сервісного центру МВС на Волині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Що відомо про керівника сервісного центру МВС на Волині
image
Назар Тарадюк / 16.10.2023 / 0 Коментарів

Олександр Семчишин став новим начальником Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Волинській області.

Про це волиняни дізналися від голови Волинської обласної ради Григорія Недопада, який нещодавно побував із робочим візитом у сервісному центрі. Новопризначений керівник наголосив, що розвиватиме послуги сервісних центрів, зокрема у ЦНАПах територіальних громад, - пише ІА "ВолиньPost".

Нагадаємо, що серед послуг сервісного центру – складання практичних та теоретичних іспитів, реєстрація та перереєстрація транспортних засобів, атестація та акредитація викладачів автошкіл, навчання спеціалістів з перевезення небезпечних вантажів.

Із відкритих джерел відомо, що Олександр Семчишин навчася у Львівському національному аграрному університеті за спеціальністю «Менеджмент організацій» (2003-2009 рр.). Згодом – в Інституті післядипломної освіти та доуніверситетської підготовки Львівського національного університету імені Івана Франка за спеціальністю «Правознавство».

У 2020 році здобув освіту в Інституті адміністрування та післядипломної освіти національного університету «Львівська політехніка» за спеціальністю «Публічне управління та адміністрування».

Проходив службу у Збройних силах України з травня 2007 року по грудень 2008 року. З січня 2013 року по грудень 2019 року – працював у Львівському міському управлінні ГУ Державної міграційної служби України.

З грудня 2020 року по серпень 2021 року працював завідувачем сектору організації допущення транспортних засобів до перевезення небезпечних вантажів та підвищення кваліфікації водіїв Регіонального сервісного центру ГСЦ МВС у Львівській області.

У серпні 2021 року його призначили начальником сервісного центру МВС №0744 у місті Нововолинськ, де Олександр Семчишин попрацював до листопада 2022 року. Після він став керівником Регіонального сервісного центру МВС у Львівській області, а віднедавна керує сервісним центром у Волинській області.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *