Що робив голова БЕБ Вадим Мельник на Волині

image
Наш Інсайдер / 22.03.2023 / 0 Коментарів

На Волині відбулася зустріч Директора Бюро економічної безпеки України Вадима Мельника з представниками бізнесу та інститутів громадянського суспільства.

Говорили про ризик-орієнтований підхід в роботі БЕБ – це те, що відрізняє Бюро від інших правоохоронних органів. На сьогодні в державі аналітиків з таким рівнем доступу до баз даних дотепер не було. Пріоритет саме на аналітичну складову, - повідомили у пресслужбі БЕБ.

«Служити інтересам економічної безпеки країни означає створити умови та правила, щоб бізнес сприймав БЕБ як гаранта стабільної роботи» - зазначив Вадим Мельник.

Сторони обговорили проблемні моменти та напрацювали низку пропозицій, які б врегулювали усі непорозуміння.

Представникам бізнесу було презентовано «Проєкт регіонального плану боротьби з тіньовою економікою», який передбачає дії та заходи спрямовані на зниження масштабів контрабанди, ухилення від декларування доходів та фактів шахрайства з ПДВ.

Головне, що на зустрічі у форматі розмов та дискусій як з боку бізнесу, громадських організацій так і з боку БЕБ досягнуто спільної мети.

У заході взяли участь керівники центрального апарату та регіонального представництва БЕБ, представники Благодійного Фонду «Віримо в Україну», Волинського центру протидії корупції, Громадської організації «Є-Жінка», Центру підтримки підприємців Дія. Бізнес у Луцьку та інші.

Детальніше про цей захід пізніше дивіться у сюжеті Insider Media.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *