Скільки електроенергії зекономили на Волині

image
Віктор Гордійчук / 17.10.2022 / 0 Коментарів

За тиждень, відколи українців закликали до економії електроенергії, домогосподарства на Волині зменшили споживання електрики на 6%.

Про це повідомляє Суспільне.

Економити електроенергію у «Волиньобленерго» закликають і надалі.

Енергетики зазначили, постійно сидіти у темряві не потрібно. Щоб допомогти енергетичній системі України пережити пікові навантаження – варто з 18:00 до 23:00 мінімізувати використання енерговитратних приладів: обігрівачів, бойлерів, електроплит, пральних машин, духовок, кондиціонерів, мікрохвильовок.

"Вимикайте із розетки електроприлади, якими не користуєтеся, не освітлюйте порожні кімнати. Такі прості речі в побуті дуже значущими для збереження сталої енергосистеми України", – додали у "Волиньобленерго".

Як повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, лідерами із заощадження електроенергії стали жителі Чернігівщини. В регіоні за тиждень зменшили споживання світла на майже 20%.

16 жовтня президент Володимир Зеленський вкотре закликав українців звернувся до громадян України із проханням обмежити споживання електричної енергії у пікові години, щоб допомогти стабілізувати енергосистему.

Читайте також: Що робити волинянам, коли не буде світла і тепла? ПОРАДИ

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *