Скільки штрафів «Укртрансбезпека» виписала на Волині

image
Назар Тарадюк / 11.06.2024 / 0 Коментарів

На Волині відбулося засідання з питань безпеки дорожнього руху на автомобільному транспорті в області.

Зустріч відбулася 10 червня під головуванням начальника Волинської ОВА Юрія Погуляйка. Про це повідомив начальник Відділу державного нагляду (контролю) у Волинській області Державної служби України з безпеки на транспорті Тарас Шендюх.

Під час зустрічі обговорили ряд актуальних питань. Зокрема йшлося про підсумки діяльності Відділу державного нагляду (контролю) у Волинській області за перших 5 місяців 2024 року та стан забезпечення габаритно-вагового контролю на автомобільних дорогах області, а також про існуючі проблеми, що виникають під час здійснення пасажирських та вантажних перевезень на території Волинської області, та шляхи їх вирішення.

Варто зауважити, що за 5 місяців цього року склали 528 актів щодо вантажних перевезень та 85 щодо пасажирських. Окрім цього, виявили 1329 порушень, пов’язаних із вантажними перевезеннями, і 113 – з пасажирськими.

Додають, що протягом зазначеного часу склали 28 протоколів про адміністративне порушення (КУпАП) за ч.1 ст. 164. Відбулося 50 випадків ДТП за участю ліцензованих транспортних засобів. Винесли 926 постанов про застосування адміністративно-господарського штрафу.

До слова, як зауважили під час зустрічі, за 5 місяців застосували 4 975 220 грн адміністративно-господарських штрафів. 4 082 720 грн перерахували до Державного бюджету України.

Також провели 6 позапланових перевірок.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *