СОТНІ ЛУЧАН ВИМАГАЛИ ВІД МІСЬКРАДИ БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ НА ЗСУ. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • СОТНІ ЛУЧАН ВИМАГАЛИ ВІД МІСЬКРАДИ БІЛЬШЕ ГРОШЕЙ НА ЗСУ. ВІДЕО
image
Наш Інсайдер / 04.11.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку близько 400 людей взяли участь в акції на підтримку місцевої ініціативи, мета якої - збільшити витрати з бюджету на ЗСУ і цивільний захист громади.

Захід відбувся ввечері 3 листопада.

Як розповів організатор ініціативи Сергій Рижков, це були треті по рахунку збори ініціативи "Спочатку дрони...". Її учасники закликають жителів Луцької громади активніше брати участь в формуванні бюджету на 2024 рік та вимагати від чиновників і депутатів, щоб у нього включили чим більше коштів на ЗСУ та цивільний захист.

Учасники ініціативи пропоную Луцькій міській раді:

  • вільні кошти за результатами бюджетного 2023-го року спрямувати на армію і цивільний захист
  • в бюджеті 2024 року зменшити частку поточних ремонтів і не закладати витрат на капітальні ремонти, крім аварійних ремонтів критичної інфраструктури
  • загальна сума на ЗСУ і цивільний захист у 2024 році має становити не менше 800 млн грн.

Далі слово за Луцькою міською радою. Акція не обмежилася лише зборами. Виступали чимало лучан, які висловлювали незадоволення роботою влади під час війни, адже очікували від неї більшої підтримки для армії.

Волонтерка Алла Демчук підтримує ініціативу і спілкується з депутатами, щоб спонукати їх виділяти більше грошей для захисників. У наступних планах ініціативи - акція під Волинською обласною радою зранку 8 листопада та комунікація з Луцькою міською радою щодо подальшого просування пропозицій активістів.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *