Співзасновник Монобанку зробить по одному дрону за кожну загиблу на війні дитину

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Співзасновник Монобанку зробить по одному дрону за кожну загиблу на війні дитину
image
Оля Коновалова / 14.07.2022 / 0 Коментарів

Співзасновник Монобанку Володимир Яценко заявив, що зробить 345 ударних безпілотників – по одному за кожну українську дитину, яка загинула від обстрілів російських загарбників. Про це він написав у своєму Facebook.

– Від ворожого обстрілу по Вінниці знову загинула дитина. Стискаю кулаки, лють та бажання помсти переповнюють – невинні дитячі душі будуть помщені. З цього дня кожен вироблений нами ударний безпілотник тепер має червоний номер, і я не зупинюся, поки не зробимо 345. Кожен такий, відзначений червоним номером, забере життя мінімум шести загарбників. Горіть у пеклі, виродки! – написав Володимир Яценко.

Як повідомлялося раніше, група інженерів із Дніпра на чолі зі співзасновником Монобанку Володимиром Яценком виготовляє для ЗСУ повністю українські БПЛА, які у декілька разів дешевше західних аналогів і водночас не поступаються їм за характеристиками.

Вони створили універсальний дрон, який модифікується для потрібного бойового завдання протягом години (розвідник, ударний БПЛА тощо). Як завив ініціатор проєкту, завдяки новим технологіям виробництва безпілотників Україна може перевершити агресора в кількості та якості протягом року.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *