Стало відомо ім'я першого кандидата, який хоче очолити Волинську митницю

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Стало відомо ім'я першого кандидата, який хоче очолити Волинську митницю
image
Наш Інсайдер / 06.05.2021 / 0 Коментарів

Сьогодні у Києві відбувся перший етап конкурсу на зайняття посади начальника Волинської митниці Держмитслужби України.

Зокрема, відбулось тестування усіх кандидатів, які прибули до столиці і безпосередньо підтвердили свою участь у конкурсі.

Нагадаємо, що 22 квітня очільник Державної митної служби України видав наказ про проведення конкурсів на посади начальників 14 митниць у різних куточках країни. У переліку виявилась і Волинська область. Зміна керівництва регіональних митниць розпочалась після того, як Голова Держмитслужби Павло Рябікін відсторонив від виконання службових обов'язків понад 100 високопосадовців  через – причетність до масштабних контрабандних схем.

«Керівництво Держмитслужби надає особливого значення конкурсу на посади начальників регіональних митниць. Разом з тестуванням працівників митниць він є ключовим елементом кадрової реформи Держмитслужби. Саме новим керівникам територіальних органів ДМС належить сформувати якісно нові команди в оновлених колективах  регіональних митниць», - прокоментував початок конкурсу Голова Держмитслужби Павло Рябікін.

Загалом на посади очільників 14 регіональних митниць подалось понад 300 кандидатів.

Прийом заявок на участь у конкурсі тривав з 22 по 28 квітня. Сьогодні, 6 травня у Києві відбулось тестування кандидатів на знання законодавства. У переліку - 182 питання.

Наступний етап – розв'язання ситуаційних завдань та співбесіда в режимі відеоконференції для оцінки відповідності професійної компетентності кандидата.

Після цього комісія сформує загальний рейтинг кандидатів та визначить не більше трьох кандидатур, які набрали найбільшу кількість балів у загальному рейтингу. Фінальним етапом буде особиста співбесіда з конкурсним комітетом Держмитслужби, яка прийме остаточне рішення.

За інформацією інсайдера, попередньо на участь у конкурсі на посаду начальника Волинської митниці подалось 18 осіб. Відомо, що один з кандидатів – Анатолій Васильович Волковецький.

Відомо, що чоловік з міста Нетішин Хмельницької області, 1960 року народження, пенсіонер. Анатолій Волковецький є засновником підприємства «Агробудіндустрія», яке спеціалізується на виробництві цукру. Свого часу він був депутатом Нетішинської міської ради VI скликання та членом Радикальної партії Олега Ляшка. У 2015 році він мав намір очолити Одеську митницю ДФС.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *