Стало відомо, скільки будинків у Луцьку постраждали внаслідок ворожого обстрілу

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Стало відомо, скільки будинків у Луцьку постраждали внаслідок ворожого обстрілу
image
Оля Коновалова / 22.10.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку вже працюють над відновленням будинків, що постраждали внаслідок ворожого обстрілу, який був сьогодні, 22 жовтня.

Про це повідомив голова Луцької громади Ігор Поліщук.

"Працюємо над відновленням пошкоджених уламками ракети та ударною хвилею приватних будинків жителів нашого міста. Всього постраждало 12 будинків, в 7 будинках пошкоджена покрівля. Покрівлі ремонтуємо, вікна замовлені", - зазначив Поліщук.

Нагадаємо, що сьогодні на Волині ворог завдав ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури одразу в кількох містах. А деякі об'єкти навіть повторно. Як повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, на Волині без світла – більше 100 000 абонентів.

Нагадаємо, що сьогодні на Волині ворог завдав ударів по об'єктах енергетичної інфраструктури одразу в кількох містах. А деякі об'єкти навіть повторно. Як повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, на Волині без світла – більше 100 000 абонентів. Згодом Ігор Поліщук повідомив, що об'єкт енергетики, по якому було влучання ворожих ракет, фактично знищений і наразі його відновлення неможливе.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *