Стефанчук про нардепів-прогульників: Не співвідносять себе з Україною

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Стефанчук про нардепів-прогульників: Не співвідносять себе з Україною
image
Наш Інсайдер / 21.06.2023 / 0 Коментарів

Голова Верховної Ради України Руслан Стефанчук вважає народних депутатів, які не приходять на засідання парламенту, не співвідносять себе з Україною.

Про це він сказав в інтерв'ю Українській правді.

"Знаєте, я бачу дуже багато і за цей час познайомився з дуже багатьма людьми, які точно можуть докласти свій досвід для відбудови України. І воно не залежить від віку, від статі, від досвіду. Це просто, якщо в тебе горить біля серця і пече тут, ти можеш прикластися до відбудови України в майбутньому. І ці люди є, їх в залі багато, дуже багато. Це люди, які мають неспокій до України. В них є дуже важлива риса – це відсутність байдужості. 

А якщо тобі байдуже, якщо ти не ходиш на засідання Верховної Ради, якщо ти займаєшся якимись своїми справами чи виїхав за межі України – ти себе не співвідносиш з Україною", - мовив політик.

Зауважимо, що станом на березень 2023 року згідно офіційних протоколів голосувань з-поміж волинських нардепів найбільшими прогульниками були Вячеслав Рубльов, Степан Івахів та Ігор Палиця, двоє останніх представляють партію "За майбутнє", а перший - "Слугу Народу".

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *