Суддя, який збив на смерть нацгвардійця, був п'яним, - експертиза

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Суддя, який збив на смерть нацгвардійця, був п'яним, - експертиза
image
Наш Інсайдер / 11.07.2023 / 0 Коментарів

Суддя Олексій Тандир, який збив на смерть нацгвардійця на блокпосту в Києві, був за кермом п’яний – такі висновки судово-психологічної експертизи.

Як повідомляє пресслужба ДБР, «суддя, маючи спеціальні юридичні знання та професійні навички, вживав заходів щодо приховування слідів алкогольного сп’яніння та унеможливлення встановлення кількості алкоголю у відібраних у нього біологічних рідинах».

Довести, що Олексій Тандир був п'яним, вдалося завдяки судово-психологічній експертизі, йдеться у повідомленні. Також, за даними ДБР, згідно з результатами іншої експертизи, суддя їхав за кермом автомобіля на момент ДТП зі швидкістю 100 км/годину.

У ніч на 26 травня в Києві на блокпосту голова Макарівського районного суду Київської області Олексій Тандир скоїв ДТП. Його підозрюють у порушенні правил безпеки дорожнього руху, керуванні транспортним засобом в стані алкогольного сп’яніння, що спричинило смерть потерпілого. Унаслідок аварії загинув 23-річний Вадим Бондаренко, який проходив строкову службу в Національній гвардії.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *