Трьох загиблих Героїв з Луцька нагородили посмертно. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Трьох загиблих Героїв з Луцька нагородили посмертно. ФОТО
image
Оля Коновалова / 09.09.2022 / 0 Коментарів

Героїв з Луцької громади Сергія Пянтковського, Михайла Путінцева та Миколу Бунчука нагородили орденами посмертно.

Відзнаки дружинами та матерям загиблих Воїнів вручив міський голова Ігор Поліщук.

Відповідно до Указу Президента України Володимира Зеленського “Про відзначення державними нагородами” за особисту мужність і самовіддані дії, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, вірність військовій присязі орденом Богдана Хмельницького III ступеня (посмертно) нагороджено старшого лейтенанта Путінцева Михайла Сергійовича, який загинув 4 квітня під час ведення бою з російськими окупантами в Запорізькій області.

Нагороду отримала мама загиблого захисника — Карнафель Анна Михайлівна.

Орденом “За мужність” III ступеня (посмертно) відзначено солдата Бунчука Миколу Олеговича, життя якого обірвалося 7 березня внаслідок осколкового поранення в районі населеного пункту Дмитрівка Київської області.

Відзнаку отримала мама Героя — Бунчук Юлія Володимирівна.

Орденом “За мужність” III ступеня (посмертно) нагороджено солдата Пянтковського Сергія Григоровича, який загинув 13 квітня в результаті ворожого обстрілу під час виконання бойового завдання в районі населеного пункту Партизанське Вітовського району Миколаївської області.

Нагороду сина отримала мама — Пянтковська Валентина Миколаївна.

Подвиги та імена Героїв, які віддали своє життя, захищаючи свободу та незалежність нашої країни, назавжди залишиться в нашій пам’яті.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *