«Тушки» та «ляльководи»: журналіст про вибори голови Луцької райради

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Тушки» та «ляльководи»: журналіст про вибори голови Луцької райради
image
Назар Тарадюк / 15.06.2023 / 0 Коментарів

Журналіст Антон Бугайчук прокоментував обрання новим головою Луцької райради Олександра Гурського з партії "За майбутнє".

Про це він написав на сторінці у Facebook.

"В сьогоднішній сесії Луцької райради прекрасно все: "тушки", "куратори", "ляльководи", можливі порушення регламенту, новий голова райради ховається від депутатів.

Якщо коротко, обрали Олександра Гурського - старосту Прилуцького округу Луцької громади. А ще кілька тижнів тому він мені божився, що не планує бути головою.

Обрали одобрямсом у 35 голосів: це "За Майбутнє", "Слуга народу", "Батьківщина", "Свобода", Аграрна партія. Оскільки з цих фракцій були не всі, то переманили ще дві тушки із "ЄС". Хто вони? Сандра Косюр і Леонід Хведчак. Юлія Вусенко обіцяє, що "Євросолідарність" буде їх відкликати, тобто позбавляти депутатського мандату.

"Свідомі" і ЄС (крім двох тушок) не голосували, посилаючись на порушення регламенту. Ібо заяву депутатів на скликання сесії нібито принесли вчора ввечері, а опозиціонери взнали про сесію сьогодні вранці. Ну і ще є кілька моментів, які опишу в більшому тексті.

Насмішив місцевий "Чечетов" Петро Олешко. Він голова фракції "За Майбутнє", але помахом руки вказує, як голосувати не тільки своїм, але "дружнім" фракціям", - написав Бугайчук.

Нагадаємо, Що кажуть у Прилуцькому окрузі про старосту Олександра Гурського?

Читайте такожФракція «ЄС» не бере участі в сесії Луцької райради: чому

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *