У ці дні відбувається злам, перемога невідворотно наближається, – Резніков

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У ці дні відбувається злам, перемога невідворотно наближається, – Резніков
image
Яна Горчинська / 04.03.2022 / 0 Коментарів

Міністр оборони України Олексій Резніков переконаний, що зараз відбувається злам ситуації й зараз необхідно бути особливо сконцентрованими. Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбук.

За підсумками 8 діб втрати російської армії перевищили 10 тисяч вбитими та пораненими й полоненими. Підтвердили знищення мінімум одного російського генерала. Російське суспільство починає відчувати та усвідомлювати ці втрати.

Знищену російську бронетехніку вже доводиться вимірювати не одиницями, а батальйонами та бригадами. Ми з болем дивимось на зруйновані будівлі після російських обстрілів. Ми усе відбудуємо. Головне зараз – встояти.

Я чудово розумію. Усі стомлені, багато людей виснажені, шоковані втратами. Попереду ще дуже складний період. Нам знадобиться багато сил і витримки. Але хочу сказати усім. Українці – ви неймовірні!

Ворог спантеличений і наляканий. Ми його ще не перемогли. Але цей час невідворотньо наближається. Кремлівські щурі вже тремтять. Частина активно шукає спосіб втекти.

Вся Україна успішно перебудовується для життя в умовах оборони. Допомога надходить у промислових обсягах, ця робота вже налагоджена. Ми захистимо нашу країну і залишимо її майбутнім поколінням квітучою, успішною, кращою, ніж була.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram   

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *