У дезодоранті та рукавиці: троє чоловіків намагалися провезти через Волинь наркотики. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У дезодоранті та рукавиці: троє чоловіків намагалися провезти через Волинь наркотики. ФОТО
image
Яна Горчинська / 07.02.2022 / 0 Коментарів

Волинські прикордонники виявили наркотики у трьох чоловіків, які прямували через українсько-польський кордон. Про це повідомляють на сайті Державної прикордонної служби України.

Так, сьогодні, 7 лютого, близько опівночі у пункт пропуску «Ягодин» прибув рейсовий автобус, що їхав до Варшави.

Під час контролю службовий собака зреагував на ранець одного з пасажирів. Оглянувши сумку 27-річного волинянина, правоохоронці натрапили на незвичний дезодорант. Замість спрею всередині флакону знаходився пакет з марихуаною. Крім того, у рукавиці подорожнього оглядовики знайшли пробірку з наркотичною речовиною та пристрій для паління.

У ще одного волинянина, який повертався з-за кордону через «Ягодин» учора, 6 лютого, прикордонники виявили порошкоподібну речовину білого кольору. Пакет, ймовірно з амфетаміном, чоловік сховав у гаманці.

А бельгієць, виїжджаючи з  України «Тойото», віз із собою наркотичну речовину рослинного походження, зі слів подорожнього – марихуану. Заборонене «зілля» іноземець приховав у ніші під магнітолою. Однак службовий собака, натренований на пошук наркотиків, швидко виявив сховок та вказав на нього оглядовій групі.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *