У ліцеї на Волині облаштували клас миру

image
Назар Тарадюк / 25.12.2022 / 0 Коментарів

У рамках проєкту, який реалізовує всеукраїнська громадська організація «Поруч», за кошти донорів учні Княгининівського ліцею спільно з вчителями облаштували клас миру. Також отримали матеріали для його оздоблення, меблі, техніку, наочні та методичні матеріали.

Про це повідомили у Волинській облраді.

Днями у Княгининівському ліцеї у рамках проєкту «Надання можливостей молоді для забезпечення примирення суспільства: сприяння взаєморозумінню та ненасильницькому спілкуванню» відбувся форум, в якому взяли участь учні трьох волинських шкіл – учасників проєкту «Школа миру». До привітання школярів долучився заступник голови обласної ради Григорій Пустовіт.



«Клас миру став ще одним якісно новим приміщенням у Княгининівському ліцеї. До його креативного оздоблення долучились діти, а отже вони любитимуть це місце, – зауважив Григорій Пустовіт. – Я переконаний, що такі проєкти допомагають нашим дітям вчитися, комунікувати та розвиватися інтелектуально. І те, як вміють педагоги ліцею залучати кошти на розвиток закладу та задля добробуту дітей, є прикладом не тільки для інших шкіл, але й для вихованців цього закладу».

Під час форуму учасники взяли участь у презентації класу миру в ліцеї та опанували нове у різноманітних майстер-класах.

Нагадаємо, сучасний спортивний зал облаштували у Смолярівському ліцеї Старовижівської селищної ради.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *