У Луцьку організовують великий збір коштів для ОЗСП "Любарт". ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку організовують великий збір коштів для ОЗСП "Любарт". ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 27.01.2023 / 0 Коментарів

Особливий загін спеціального призначення "Любарт", який зараз виконує бойові завдання та стримує наступ ворога у Бахмуті терміново потребує автомобілів та квадрокоптерів.

Про це повідомила депутатка Волинської обласної ради Юлія Вусенко, яка поспілкувалась із бійцями ОЗСП "Любарт" під час поїздки на Донеччину.

Відтак, у Луцьку організовують великий збір коштів на засоби для загону "Любарт". Захід відбудеться 4 лютого у кафе "Манго" (с.Струмівка вул.Рівненська, 16).

"Побачити своїх далеко від дому і близько до війни — це особлива потреба. Побачити їх в роботі. Зосереджених і надійних — це прямо незабутнє почуття гордощів. Я бачила як хлопці працюють. Як літають їхні дрони і дозволяють їм знищувати позиції ворога. Але на війні все буває в один момент. Втрачаються дрони, генератори, автівки… тут ці речі дозволяють не втратити життя. Тому, волиняни, друзі і колеги, усі кого знаю і не знаю. Допоможіть нашим хлопцям працювати ще ефективніше! Вони найкращі! Вони на це заслуговують! Можливість це зробити буде у вас уже в наступну суботу, публікую анонс в фото. Памятайте, кому ми завдячуємо нашим спокоєм. І дякуйте їм своєю підтримкою", - закликає Юлія Вусенко. 

Нагадаємо, бійці «Любарта» рятували вагітну жінку і дитину, які постраждали в ДТП.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *