У Луцьку відбудеться вечір памʼяті загиблого Героя Олега Хрищука

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку відбудеться вечір памʼяті загиблого Героя Олега Хрищука
image
Іра Поліщук / 15.04.2023 / 0 Коментарів

У Луцьку дружина загиблого воїна Тетяна Хрищук  організовує вечір пам'яті у день народження чоловіка, 18 квітня.

Так,  благодійний вечір  присвячений пам’яті захисника Олега Хрищука, який поліг у боях із російськими загарбниками поблизу Бахмута.

Початок – 18 квітня о 17:00 у фойє другого поверху Волинського обласного академічного драматичного театру імені Тараса Шевченка.

Під час заходу відбудеться виставка робіт Олега Хрищука, талановитого митця, який працював у техніці барельєфу. Також – аукціон робіт майстрів та майстринь Луцька та Волині.

«Опираючись на друзів, знайшла ресурс почати реалізацію ідеї - проведення Вечора пам'яті чоловіка.

18 квітня у нього був би День народження. То ж саме в цей день, запрошую вас познайомитись з ним ближче, через його картини - ліпнини, які будуть представлені на виставці. Та послухати спогади його друзів, рідних, побратимів, а можливо і хтось з вас його знав ближче і захоче поділитись спогадом.

Також дуже хочеться підтримати його побратимів, які зараз на Сході і придбати їм необхідне спорядження.

То ж прошу підтримки майстрів та майстринь - надайте будь ласка лот для аукціону, який проведемо на Вечорі пам'яті, і за зібрані кошти придбаємо спорядження хлопцям.

Особливе запрошення на захід для дружин, дітей захисників. Підготувала для вас парфуми з ефірних олій у подарунок. Трішки підтримати, у цей особливий час.

І хоч часу лишилось не дуже багато, і свято попереду, та вірю, що ви підтримаєте мою ініціативу і прийдете на Вечір пам'яті Олега Хрищука», - написала Тетяна.

Якщо Ви хочете долучитися до благодійного аукціону та подарувати свою роботу, телефонуйте за номером: +380685688572 – Тетяна Каліш.

Захід відбудеться за підтримки управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Луцької міської ради.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *