У Луцьку діти з порушеннями зору безкоштовно отримали окуляри

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку діти з порушеннями зору безкоштовно отримали окуляри
image
Назар Тарадюк / 06.08.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку 9 дітей з порушеннями зору 5 серпня отримали допомогу у вигляді окулярів.

Про це на сторінці у Facebook повідомила начальниця управління соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді Ліна Галан. Вручення окулярів відбулось у Просторі для дітей.

"Маємо можливість забезпечити потреби дітей з труднощами розвитку через проблеми з зором. Щотижня діти відвідують різноманітні заходи та активності для кращої соціалізації та спілкування з однолітками", - зазначила Ліна Галан.

Таку можливість діти отримали в рамках проєкту, який на Волині реалізовує Центр соціальних послуг "Джерело" (Львів) та Дитячий Фонд ООН ЮНІСЕФ.

"Щиро вам дякуємо за таку допомогу. Таких гарних окулярів у сонячної Надійки ще не було", - зазначила одна з мам, пані Наталія.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли, що в рамках цього проєкту допомогу у вигляді слухових апаратів отримали також і діти з порушеннями слуху.

Довідка: Проєкт реалізовує Центр соціальних послуг "Джерело" (Львів) та Дитячий Фонд ООН ЮНІСЕФ, за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (BMZ) через державний банк розвитку KfW в рамках національної програми ЮНІСЕФ “Кращий догляд для кожної дитини”.

Якщо ви потребуєте допомоги — телефонуйте за номером +38 067 315 92 56, або завітайте в Простір для дітей, що розташований у Луцьку за адресою вул. Лесі Українки, 65.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *