У Луцьку шахрай під виглядом контролера «працював» у тролейбусі

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Луцьку шахрай під виглядом контролера «працював» у тролейбусі
image
Назар Тарадюк / 23.10.2024 / 0 Коментарів

У Луцьку молодий чоловік 22 жовтня з ідентифікатором "Контролер" телефоном "перевіряв" оплату за проїзд міського електротранспорту.

Про це інформують у Луцькій міській раді.

Нагадують, що контроль за оплатою проїзду у громадському транспорті здійснюється відповідно до Положення про порядок здійснення контролю оплати (реєстрації) проїзду у пасажирському транспорті загального користування Луцької міської територіальної громади у новій редакції, затвердженого рішенням виконавчого комітету від 03.02.2022 № 86-1 (далі - Положення).

«Контролер повинен мати нагрудний значок (бейдж) із написом “Контролер Служби контролю” та зазначенням прізвища та імені. Контролер при здійсненні контролю повинен мати службову безконтактну персоніфіковану картку, якою блокуються валідатори, а також службове посвідчення. Перед здійсненням контролю він інформує пасажирів про те, що проводиться контроль, та пропонує пасажирам підготувати засоби оплати/реєстрації проїзду», - йдеться у повідомленні.

Контролером здійснюється перевірка наявності у пасажира електронного квитка, а також факту здійснення реєстрації оплати проїзду у цьому транспортному засобі під час поточної поїздки. Контроль здійснюється групами, що складаються з не менш як двох контролерів.

Перевірка здійснюється за допомогою приладів контролю ТОВ “Сіті Кард Систем”. Здійснення будь-яких маніпуляцій зі зчитування інформації з карток, особливо банківських, за допомогою смартфона чи іншого пристрою не допускається.

Додатково інформують, що контроль у тролейбусах здійснюють працівники підприємства електротранспорту, а в автобусах працівники КП “АвтоПаркСервіс”.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *