У Маріуполі злива «змила всі декорації покращеного життя». ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • У Маріуполі злива «змила всі декорації покращеного життя». ВІДЕО
image
Оля Коновалова / 03.08.2022 / 0 Коментарів

У тимчасово окупованому та зруйнованому рашистськими загарбниками Маріуполі злива з градом затопила пошкоджені будинки та вулиці. Внаслідок цього зникло електропостачання.

Про це у Телеграмі повідомив радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко.

«Злива з градом миттєво змила всі декорації покращеного життя. Всю ціну обіцянок маріупольці побачили на власні очі: дощ у квартирі, град крізь відсутні вікна, річки до пояса через непрацюючі зливки, знов знеструмлення через криворукий ремонт і відсутність питної води. Лише одна злива», - написав Андрющенко.

Він оприлюднив світлини, на яких можна побачити важкі наслідки негоди у Маріуполі.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто практично повністю зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. З початку російського вторгнення у місті загинули близько 22 тис. мирних жителів. Понад 50 тис. було депортовано в росію і на тимчасово захоплені території Донецької області.

Маріуполю загрожують екологічна катастрофа та спалах інфекційних захворювань. Тим часом колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя і створюють картинку «відновлення життя міста».

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *