У Волинської кінокомісії – новий керівник

image
Оля Коновалова / 19.02.2022 / 0 Коментарів

Режисер та засновник продакшн-студії PRAVDA Pro Сергій Шараєвський очолив Волинську кінокомісію.

Про це повідомили на facebook-сторінці організації.

У коментарі Інсайдер Медіа Сергій Шараєвський розповів про бажання зняти художній історичний фільм.

«Цей рік сподіваюсь буде особливим для нас. Хоча ми живемо в час, коли досить суттєвою є зовнішня загроза, цей рік – це кругла дата від дня створення УПА, тому для нас на Волині це має відобразитись навіть в кіно. Ми вже зняли невеликий документальний серіал про УПА для Суспільного телебачення. Цього року хотілося б зробити його продовження і для цього є всі передумови. Суспільне одобрило наш проєкт, але дуже хотілося б щоб колись з’явився і художній фільм на цю тему. Це одна із мрій Волинської кінокомісії та моя особисто – щоб та сама тема Колківської республіки була екранізована, щоб з’явились хороші патріотичні фільми без зайвого пафосу, але які б допомагали виховувати нове покоління та передавати героїчні сторінки минулого нам всім».

Сергій Шараєвський наголосив, що Волинська кінокомісія вже співпрацює з Одеською кіностудією та київською компанією Fresh Production Group.

«Вже пишемо деякі сценарії ігрових фільмів, є плани на зйомки цього року. Дуже багато залежить від фінансування. Сподіваємось, що наші місцеві органи влади активно долучаться до пошуку цих фінансів, можливо бізнес відгукнеться і ми зможемо знімати хороше кіно, зокрема історичне», - наголосив режисер.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *