У Волиньраді хочуть відсторонити Кошельника

image
Назар Тарадюк / 15.09.2023 / 0 Коментарів

На Волині під час «освітньої» комісії директора Володимирського спортивного ліцею Волинської обласної ради Валентина Кошельника пропонують звільнити від виконання обов’язків.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, - йдеться на сторінці облради.

«Члени профільної комісії підтримали пропозицію відділу з питань управління об’єктами спільної власності територіальних громад сіл, селищ, міст області та землями комунальної власності щодо увільнення заступника директора з питань фінансів та економіки Валентина Кошельника від виконання обов’язків директора Володимирського спортивного ліцею Волинської обласної ради», - йдеться в повідомленні.

До слова, члени комісії також рекомендували голові обласної ради покласти виконання обов’язків керівника зазначеного закладу освіти на заступницю директора з виховної роботи спортивного ліцею Ольгу Рудчик.

Раніше ми писали, коли оберуть запобіжний захід Валентину Кошельнику з "За майбутнє".

Нагадаємо, 12 вересня ЗМІ повідомили, що депутата Волинської обласної ради від партії "За майбутнє", директора Володимирського спортивного ліцею Валентина Кошельника затримали на хабарі у 25 тисяч доларів. Частину коштів він нібито мав передати меру Володимира від цієї ж партії Ігорю Пальонці. Про це також писали всеукраїнські медіа з посиланням на Нацполіцію.

Проте мер записав відео, в якому сказав, що не причетний до цієї справи. А згодом слово взяла поліція, в офіційному пресрелізі якої дані про Пальонку відсутні. Кажуть, ніби слідство триває і шукають докази/свідчення, які б пов'язали мера з цим скандалом.

А 13 вересня голови Волинської облради від партії "За майбутнє" Григорій Недопад заявив, що Кошельника відсторонять від посади директора ліцею.

Водночас у Володимирі депутат міської ради Микола Юнак обговорює питання висловлення недовіри Пальонці

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *