Українська митниця - це окремий вид катувань, - волонтерка з Волині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Українська митниця - це окремий вид катувань, - волонтерка з Волині
image
Назар Тарадюк / 17.07.2023 / 0 Коментарів

Волинянка скаржиться на саботування перетину кордону волонтерській допомозі.

Про це пише волинська волонтерка Вікторія Шварцкоп.

Подаємо без змін:

"Чому Україну не беруть в НАТО і як це пов‘язано з моїм вчорашнім зверненням в поліцію?

Українська митниця - це окремий вид катувань. Особливо коли ти волонтер який віддає своє здоров‘я і бажання на перевезення машин для Сил Оборони. Я вже півтори року їжджу до Польщи. Кожного разу проблеми з перетином митного пункту: то в чергу до вантажних машин, то спочатку пустять на легкові автомобілі , а потім змусять виїхати із черги і переставлять в іншу колію. Найгірша проблема - це відношення і ефективність роботи. Один із разів , ми зробили скандал через те , що працював лише один співробітник на всю митницю . Коли я зробила запит на публічну інформацію їх там повинно було бути набагато більше.

І так кожного разу. П‘яні , зверхні , не поважають мою стать , неосвічені (бо одна із них не змогла відповісти де беруться кошти на її офіційну зарплату), хабарники і найгірше абсолютно байдужі до ситуації в країні.

Вчора мій терпець просто розірвався на сотні нервів. Головний інспектор ніс якусь дичину і змушував хлопця перед нами 4 рази знімати і важити ті ж самі колеса.

Я не розбираюся досконало яка структура відповідає за порядок . Я людина проста . Викликала поліцію. На цьому пригоди не закінчилися. Ті теж не знали , що робити . Начальник вперто намагався нас вивезти із пропускного пункту . Головна там у них прикордониця почала психологічно маніпулювати і принижувати мою гідність.

Як результат:

•складено заяву в поліції на саботування перетину кордону волонтерській допомозі

•написано скарги на митницю у питання етики

•написане звернення про надання публічної інформації , хто взагалі і як контролює бухання на митниці.

Запитання: я повинна гризти свої нерви і сили через чуваків які звикли жити у такій системі ?

Так . Бо поки ось це недодержавне надання послуг буде працювати так , то не бачити нам ні НАТО, ні ЄС, ні нормального МАЙБУТНЬОГО.

PS чому кожен перетин митниці можливій тільки завдяки істерикам? Чому ніхто не знає своїх обов‘язків ? Чому ці люди які просто виконують функцію оброблення документів і перевірку транспорту розмовляють з громадянами України , ніби вони їхні аб‘юзні родичі?" - йдеться у дописі.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *