United Help Ukraine зібрала понад $10 мільйонів допомоги Україні

  • Головна
  • НОВИНИ
  • United Help Ukraine зібрала понад $10 мільйонів допомоги Україні
image
Оля Коновалова / 28.03.2022 / 0 Коментарів

Американська благодійна організація United Help Ukraine впродовж кількох тижнів від початку війни зібрала понад $10 мільйонів пожертв від американців, що буде витрачено на гуманітарну й медичну допомогу для України.

Про це повідомила в інтерв’ю Укрінформу президентка організації Марина Байдюк.

«Наша організація, United Help Ukraine, тільки за останні тижні від початку війни отримала благодійних внесків на понад $10 мільйонів. Ми зібрали гуманітарну допомогу, і станом на сьогодні більше 100 тонн уже відправлено в Україну»,- зауважила активістка.

Вона підкреслила, що цю допомогу збирають не лише українці й вихідці з України, але й звичайні американці, «які теж уболівають і намагаються допомогти українському народові, як тільки можуть».

Байдюк також розповіла, що крім фінансової підтримки люди допомагають зібрати медичні засоби, обладнання й ліки.

«Для нас є цінним все, чого потребують українські лікарні й шпиталі. Ми отримуємо з України списки, що саме необхідно прямо зараз»,- зазначила глава благодійної організації.

Вона розповіла, що вся допомога прямує літаками до Польщі, звідки машинами доставляється на склади біля Львова. А далі вантажівки розвозять допомогу по українських містах, де вона більше за все потрібна.

Щоб не пропустити найважливішого – підписуйтесь на наші новини у зручному для вас форматі: Facebook та Telegram  

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *