«Важко уявити, що у голові мера Ківерців», - депутат Анатолій Вітів

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Важко уявити, що у голові мера Ківерців», - депутат Анатолій Вітів
image
Назар Тарадюк / 21.06.2023 / 0 Коментарів

Депутат Волинської обласної ради Анатолій Вітів зазначив, що його обурює абсурдність позиції мера Ківерців Олександра Ковальчука щодо ситуації зі стадіоном за 145 млн грн.

Про це він написав на сторінці в Facebook.

"Важко уявити, що у голові мера Ківерець Олександра Ковальчука, який, всупереч здоровому глузду, задумав будувати в невеликому волинському містечку стадіон за 150 млн гривень. Може міський голова готується прийняти фінал Ліги Чемпіонів у 2024 році. Що ще придумає мер, який абсолютно відірваний від реальності?

Абсурдність позиції Олександра Ковальчука обурює. Мер міста, більшість населення якого змушене їздити на роботу в Луцьк, а вулиці у дощові дні перетворюються на середньовічні дороги, не зміг знайти більш раціонального використання коштів. Мало того, задумав своє мегабудівництво під час війни. Та ще й дозволяє собі дикі коментарі у стилі: армія всім забезпечена. Олександру Ковальчуку зайнятися би тим, що дійсно актуальне для жителів громади. Залучити інвесторів, створити нові робочі місця. Відремонтувати дороги чи вирішити проблему із сміттям. Нарешті створити добровільне формування територіальної громади (ДФТГ), бо чомусь Ківерці єдині його досі не мають, і подбати про навчання добровольців військовій справі. Але ці буденні нагальні питання якось дуже далекі Одександру Ковальчуку. Інша справа - суперстадіон. Ось де крутяться великі гроші.

Напевно Олександра Ковальчука надихають приклади безглуздих пропозицій з використання бюджетних коштів інших посадовців. І як це його ще не осяяла блискуча ідея, за прикладом з Києва, закупити партію шкіряних барабанів. І таких випадків по Україні безліч. Чиновники Волинської ОВА теж вирішили, що настав час для покращення свого матеріального добробуту і залізли в обласний бюджет, забравши звідти 28 млн гривень. Таке враження, що багато хто з посадовців вже й забув, що йде війна. І що шлях до перемоги нелегкий. Своїми бездарними діями вони лише віддаляють нашу перемогу і зневажають подвиг українських воїнів", - зазначив Вітів.

Нагадаємо, у Ківерцях на ремонт стадіону хочуть витратити 145 млн грн.

Читайте також: "Мере Ківерців, вам запити від 100-ки скинути?" - луцька волонтерка

                             Зробимо «мекку спортивну», – мер Ківерців про стадіон за 145 млн

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *