Весну перемоги починаємо з перемог у спорті, - Валерій Стернійчук

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Весну перемоги починаємо з перемог у спорті, - Валерій Стернійчук
image
Наш Інсайдер / 01.03.2023 / 0 Коментарів

Народний депутат України від партії «Слуга Народу» Валерій Стернійчук зустрівся з членами футбольної команди «Підбереззя».

Саме на початку весни 2023 року на команду чекає гра за кубок в громаді та інші поєдинки, - повідомили у пресслужбі нардепа.

«Саме за здорову націю вболіваю я і моя команда! Сьогодні важливо не забувати, де пройшло твоє дитинство, де ти ріс і розвивався. Для мене - це село  Підбереззя на Горохівщині. Саме тут раніше грав у футбол і вважаю своїм обов’язком підтримувати бажання молоді розвиватися, особливо, якщо це стосується здорового виховання» , - розповів Валерій Стернійчук.

Відтепер ФК «Підбереззя» Горохівської громади гратиме у новенькій формі (така, як у збірної України), адже Валерій Стернійчук, волонтер Сергій Тимчук та голова Луцької РВА Анатолій Костик передали форму передали форму, щитки, рукавиці, гетри і футбольні м’ячі для команди. Тренер та наставник команди Юрій Лащук розповів, що команда почала розвиватись з 2011 року, постійно в ній 16 гравців.

«Ми беремо участь у  матчах Горохівської територіальної громади,  граємо між сусідніми селами. Здебільшого це діти старших класів, є й такі, хто приходять на заняття з сусідніх сіл. Хлопці хочуть грати, розвиватись і вірити в свою перемогу. Форма додасть їм ще більшого запалу і натхнення», - додав він.

Уже в квітні  відбудеться черговий чемпіонат громади, де хлопці забиватимуть голи в синьо-жовтій формі в знак нашої майбутньої перемоги!

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *