Військовий з Волині встиг освідчитися та одружитися під час відпустки

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Військовий з Волині встиг освідчитися та одружитися під час відпустки
image
Назар Тарадюк / 12.01.2023 / 1 Коментарів

Військовослужбовець Олексій Зінчук з села Мартинівка Луцького району воює від початку повномасштабної війни. За січневу десятиденну відпустку встиг освідчитися коханій дівчині Ірині та одружитися з нею.

Свою історію молоде подружжя розповіло Суспільному.

Олексій та Ірина познайомилися рік тому, у січні, напередодні повномасштабної війни. Дівчина прийшла працювати на те ж підприємство, де працював Олексій. Чоловік каже, що вона одразу йому сподобалася. Почали спілкуватися.

"У нього була повістка, і я почала переживати, а він – ні, мене тільки відмітять і все буде добре. Він казав, що в нього збори, там на місяць", – розповідає Ірина.

Після того, як Олексій пішов боронити Україну, спілкування пари відбувалось у телефонному режимі та по відеозв'язку. Спочатку боєць був на Миколаївському напрямку, – розповідає дружина, – тоді спілкувалися щодня. Нині ж служить на Донеччині біля Бахмута. Ірина каже: найважче, коли з коханим немає зв'язку.

"Треба цінувати те, що маєш і треба робити те, що хочеться. Я кажу до неї: усе, їду до тебе на каву. А вона не вірила, казала: "Та, ну, їдь-їдь", – розповідає Олексій.

Боєць слова дотримав, приїхав у десятиденну відпустку та одразу забрав Ірину на каву. 7 січня чоловік зробив пропозицію, а вже за три дні пара розписалися у Городищенській сільраді та відзначила створення сім’ї у колі найрідніших.

Найголовніше – це цінувати кожну мить, — говорить військовослужбовець Олексій Зінчук, – а ще, щоб закінчилась війна та настав мир. 14 січня він знову їде на фронт, у Бахмут, де також воює його рідний брат.

Нагадаємо, на Волині у перші дні Нового року військовий Князівської 14-ї ОМБР Влад Балака одружився з медикинею Катериною Малишевою.

Коментарі (1):

  1. Нехай воїн швидше повертається живий і здоровий з перемогою і його о сім'я щасливо і довго живе!

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *