Волинська «швидка» отримала 3 реанімобілі. ФОТО

image
Назар Тарадюк / 28.12.2022 / 0 Коментарів

Центри екстреної меддопомоги Херсонської, Житомирської, Волинської, Сумської областей та військові медики отримають чергову партію реанімобілів, які були придбані в межах благодійної ініціативи «Рятуємо життя».

Про це у Фейсбуці повідомив міністр охорони здоров'я Віктор Ляшко, передає Укрінформ.

«Чергову партію реанімобілів отримають центри екстреної медичної допомоги Херсонської, Житомирської, Волинської та Сумської областей, а також військові медики підрозділів сил оборони», – написав Ляшко.

За його словами, автівки були придбані в межах благодійної ініціативи «Рятуємо життя», що триває в мережі одного з торгових центрів від серпня 2022 року.

«Відтоді компанія профінансувала та передала через Міністерство 30 реанімобілів для потреб системи охорони здоров’я. Обіцяють в січні ще нову партію авто», – додав міністр.

Ляшко подякував відповідальному українському бізнесу, благодійникам, які донатять кошти на платформі United24, та тим, хто приєднується до новоствореної Olena Zelenska Foundation/Фундація Олени Зеленської, за допомогу українській системі охорони здоров’я.

«Дякуємо за Новорічний подарунок!!!», – написали на сторінці Волинського обласного центру екстреної медичної допомоги за медицини катастроф.

Нагадаємо, волинські волонтери відвезли хліб та реанімобіль у Миколаїв.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *