Волинські депутати змагались за спортивні медалі

image
Оля Коновалова / 06.12.2021 / 0 Коментарів

У Луцьку на базі ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою імені Героїв Небесної Сотні відбулася перша спартакіада оновлених депутатських корпусів.

У ній взяли участь збірні команди Володимир-Волинського, Камінь-Каширського, Ковельського, Луцького районів та Волинської обласної ради, повідомляє у себе на facebook-сторінці голова Волиньради Григорій Недопад. До складу команд увійшли переможці відбіркових змагань, які відбулися в громадах.

Як зазначають, учасники змагалися в особистому та командному заліках з мініфутбол, волейболу, шахів та шашок та настільного тенісу.

Окрім активної роботи по відновленню спортивного життя області депутати власним прикладом показали прагнення до здорового і спортивного життя. Тому цей захід стане щорічним, як спосіб єднання навколо спорту і пропаганди здорового, активного життя.

Отож, перше місце з футзалу виборола команда Луцького району; у волейболі першість дісталася Володимир-Волинській збірній; у настільному тенісі перемогли теж володимир-волинці - Олена Жуйвода та Сергій Литвин; у шашках найсильнішими виявилися представники обласної ради – Ірина Патлашинська та Роман Карпюк; у шахах - Тетяна Бабіч (збірна Ковельського району) та Олександр Бик (команда облради). Депутати облради Ольга Омелько та Валентин Кошельник також здобули «срібло» у настільному тенісі.

У загальнокомандній першості за результатами участі в усіх видах спорту за програмою спартакіади на найвищий п’єдестал піднялася команда Володимир-Волинського району, ІІ місце дісталося команді Ковельського району і ІІІ - команда Луцького району.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *