Волинян просять сплатити за газ

image
Оля Коновалова / 30.03.2022 / 0 Коментарів

Понад 60% волинян сплатили за спожитий у лютому газ.

Найбільший рівень оплат за блакитне паливо зафіксований на Камінь-Каширщині, Ратнівщині та Горохівщині. Загалом газові рахунки за лютий сплатили 60% побутових клієнтів ТОВ «Волиньгаз Збут», що працює під брендом «ТВІЙ ГАЗЗБУТ». Водночас ситуація з заборгованістю за газ – складна. Загальний борг населення сягає 540 млн грн.

«Ми вдячні кожному клієнту, який попри цей важкий час, заплатив за спожитий газ. Оплата за комунальні послуги в сьогоднішніх умовах є великою допомогою та підтримкою для держави, – каже директор ТОВ «Волиньгаз Збут» Микола Тищук. – Зараз шириться багато фейків про те, що на час воєнного стану в Україні скасували оплату за комунальні послуги. Але це не так. Уряд зробив для українців деякі послаблення. У цей період нікого не будуть штрафувати чи відключати від послуги. Однак по змозі потрібно платити, аби не накопичувати боргів».

У компанії додають, що кожна сплачена гривня — це гарантія подальшого забезпечення газом українців та сплачені податки на підтримку економіки України. Так, у 2021 році «Волиньгаз Збут» сплатив 19 млн грн податкових платежів.

Нагадуємо, клієнти компанії можуть сплатити за газ онлайн за допомогою:

кнопки «Сплатити за газ» на сайті ТОВ «Волиньгаз Збут»;

viber-боту ТВІЙ ГАЗЗБУТ;  

клієнтських сервісів 104.ua.

Також у Луцьку працює дві каси (просп. Волі, 6 та вул. Івана Франка, 12), де споживачі можуть сплатити за газ без комісії.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *