Волинянин «кидав на гроші» людей, які хотіли евакуюватись з окупованих територій. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинянин «кидав на гроші» людей, які хотіли евакуюватись з окупованих територій. ФОТО
image
Оля Коновалова / 15.07.2022 / 0 Коментарів

27-річний любешівчанин наживався на людях, які хотіли евакуюватись з тимчасово окупованих території та зони бойових бій.

Як повідомляє поліція області, чоловік зареєструвався у телеграм-каналі та пропонував охочим здійснення перевезень пасажирів, хоча жодного відношення до цього насправді не мав. Після отримання грошей на платіжну картку пройдисвіт виходив із акаунта і взяті на себе зобов’язання не виконував. Свої дії оцінював у 1 тис. 700 грн.

Зараз уже достовірно відомо про 8 таких випадків. Але слідчі продовжують збирати докази вчинення аналогічних правопорушень.

Сьогодні правоохоронці обшукали помешкання шахрая, де вилучили мобільний телефон із відповідними записами, сім-карту та банківську карту, на яку чоловік отримував гроші від ошуканих громадян.

За цим фактом триває досудове розслідування, розпочате за ч. 2 ст. 190 Кримінального кодексу України. Йдеться про шахрайство, вчинене повторно.

Правоохоронці просять громадян, які постраждали від дій зловмисника, невідкладно звернутися до поліції за телефонами 066-1691779 або 102

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *