Волинянка пережила пів року полону і повернулася на службу

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинянка пережила пів року полону і повернулася на службу
image
Наш Інсайдер / 20.02.2023 / 0 Коментарів

Людмила Кравчук понад пів року пробула у російському полоні. Попри все, що їй довелось пережити, вона знову стала у стрій Волинського загону.

Про це інформує Західне регіональне управління Держприкордонслужби України.

Повномасштабне вторгнення жінка зустріла разом з побратимами прикордонного підрозділу "Сартана", де на той час проходила військову службу.

Прикордонниця фельдшер, тому з перших днів була в складі однієї з евакуаційних бригад у Маріуполі. Понад місяць вони під постійними обстрілами забирали поранених з поля бою, надавали їм першу медичну допомогу та доправляли до госпіталю. Коли ситуація стала критичною і вийти з оточення вже було неможливо, разом з іншими військовослужбовцями Людмила потрапила в полон. Там пробула 6 місяців і тиждень.

"З рідними Людмила побачилася в середині жовтня минулого року, коли після чергового обміну прикордонниця ступила на рідну землю. Через кілька місяців, пройшовши курс відновлення та реабілітації військовослужбовиця повернулася у Луцьк", – зазначають у повідомленні. 

Зараз вона проходить службу у відділі соціально-гуманітарного забезпечення Волинського прикордонного загону. В її обов’язки входить робота з військовослужбовцями усіх прикордонних підрозділів, в тому числі й зі строковиками, які нині проходять службу на ділянці загону.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *