Волонтери та Юрій Погуляйко передадуть 7 авто від меценатів з Швеції

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волонтери та Юрій Погуляйко передадуть 7 авто від меценатів з Швеції
image
Наш Інсайдер / 13.03.2024 / 0 Коментарів

Волонтери спільно з керівником Волинської ОВА Юрієм Погуляйком передадуть в зруйновані росією регіони допомогу від благодійників зі Швеції.

Йдеться про три пожежні автівки, два вантажних авто, які оснащені спеціалізованими мобільними генераторами, потужністю 250 кВт. Ці автівки прямують на Харсонщину для відновлення енергетики та критичної інфраструктури., які прямують на Харківщину для відновлення енергетики та критичної інфраструктури.

"Шведський фонд з перших днів повномасштабного вторгнення росії в Україну возить нам багато військової та спеціальної техніки, а також генератори", - зазначив Юрій Погуляйко.

Окрім допомоги для відновлення інфраструктури, волонтери передали два військові всюдиходи для потреб Збройних Сил України.

"Це колосальні зусилля. Хочу сказати про блокаду, яка зараз в Польщі, дуже актуальне питання. Люди майже добу стояли перед блокадою для того, щоб їх пропустили. Ми дуже багато зусиль приклали, щоб вони могли перекнути кордон. Зокрема, й завдяки зусиллям Юрія Погуляйка і  Волинської ОВА. Нам дуже приємно з ними співпрацювати, бо завжди відгукуються на наші прохання про допомогу, багато роботи пов'язаної з дипломатією виконується саме ОВА. Дуже вдячні Юрію Михайловичу за таке ефективне партнерство, яке принесло багато добрих справ", - підкреслив керівник Шведського Центру Допомоги Сергій Порохнавець.

Наразі важливо діяти об 'єднано та допомагати захисникам.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *