Волинські лісівники влаштували свято для дітей військових. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Волинські лісівники влаштували свято для дітей військових. ФОТО
image
Наш Інсайдер / 23.08.2024 / 0 Коментарів

На «Лісовичку», що на території Колківського лісництва філії «Колківське лісове господарство» ДП "Ліси України" зібралися близько 80 родин військовослужбовців - працівники філії, місцевого підприємства МХП «Баффало», селищної ради, місцевої лікарні та ліцею, гімназії філії с. Старосілля, ТзОВ «Агроситниця».

Також - родини загиблих Героїв. Боротьба за наш стяг і державність жорстока. Але ми не маємо права зупинятися. І в тому числі - задля памʼяті воїнів, які вже віддали за Україну свої життя, - кажуть в Поліському лісовому офісі.

"Тому продовжуємо бути сильними. Сьогодні також відбулося відкриття нового місця розміщення найбільшого прапора в громаді - флагшток встановили на "Лісовичку".

Піднімали прапор військовослужбовець Іван Назарчук - працівник МХП «Баффало» та 4-річний Миколка Козік, син загиблого працівника Колківської філії Богдана Козіка. Організували захід - Колківська філія ДП «Ліси України», БФ МХП «Громаді» та МХП «Поруч», Волонтерський центр селищної ради «Допомога з рук в руки».

Цього дня всі учасники дійства мали можливість побути в тиші, прогулятися лісом і вдосталь наговоритися з природою. Були зустрічі з психологами, благодійні лотереї, фотосесії, діяли футкорти, лісівники пригощали кулішем.

Також на території діяли різні локації з майстер-класами. Квест-гра, розмальовування еко-сумки, арт-терапія «Колір мого настрою», відбулося вʼязання елементів для створення найдовшого прапора - для дорослих.

Діти, крім атракцій на території відпочинкового еко-комплексу, мали можливість варити мило, розписувати магнітики, створювати воскові свічки та розписувати імбирне печиво. Були і музичні вітання. Від учнів недільної школи храму Введення в храм Пресвятої Богородиці православної церкви України, ансамблю музики Богородичного храму, скрипальки Наталії Бугайчук.

Найпопулярнішими в усіх майстер-класах стали патріотичні елементи.

 

 

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *