Втеча від журналістів і запитань: де все ж проживає мер Луцька

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Втеча від журналістів і запитань: де все ж проживає мер Луцька
image
Назар Тарадюк / 05.04.2024 / 0 Коментарів

Нову декларацію про доходи та статки за 2023 рік, у якій виявилося багато цікавих деталей, подав мер Луцька Ігор Поліщук.

Про це розповідає телеканал «Конкурент TV».

Ще раніше Ігор Ігорович подав щорічну декларацію про статки та доходи за 2022 рік. В ній вказав, що нібито він, мер Луцька, який задекларував річну заробітну плату у розмірі трохи більше мільйона гривень, і є в лідерах серед зарплат мерів інших обласних центрів, проживає в одній квартирі з мамою, вітчимом та братом у селі Зміїнець.

Журналістів, як і багатьох лучан, цей факт неабияк здивував. Особисті анонімні джерела не раз зазначали телеканалу, що пан мер живе у селі Липини на вулиці Відродження. Журналісти кілька разів намагалися запитати в мера, де конкретно він проживає, і чому подав в декларацію завідомо неправдиву інформацію, але Ігор Поліщук, в прямому сенсі слова, тікав та закликав їх ставити питання лише у письмовому вигляді.

Після цього журналісти надіслали запит, і не один. І на кожен отримали лише відписки, а ось про справжнє місце проживання – жодного слова. Не отримавши відповіді на запити, знову питали в мера, де ж він живе насправді та чи збрехав він перед законом і лучанами. Додають: тема зі справжнім місцем проживанням його неабияк розлютила. Адже за те, що в декларації подані неправдиві дані, він мав би понести відповідальність.

Все ж мер Луцька Ігор Поліщук сказав, що живе саме в Луцьку, але адреси він не уточнив. Тобто, ні про який Зміїнець і проживання у батьківській квартирі, яку він вказував у декларації за 2022 рік, не мовиться.

29 березня 2024 року пан мер подав декларацію вже за 2023 рік і тепер він згадав, що проживає у селі Липини. Бо з достовірних анонімних джерел нам відомо, що він там проживає ледь не з 2019 року.

Що розповідають жителі будинку – у сюжеті: 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *