Хто насправді покриває корупційні схеми у сервісних центрах Волині

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Хто насправді покриває корупційні схеми у сервісних центрах Волині
image
/ 09.11.2021 / 0 Коментарів

Волинянам набридло безчинство, спекуляції з чергами та корупція, які кояться у сервісних центрах МВС в області. Лучанин Сергій успішно пройшов навчання в автошколі й був готовий скласти екзамени на водійські права. Каже, керувати автомобілем умів добре і теорію теж опанував на відмінно. Однак, під час практичного іспиту авто «не захотіло» їхати.

Хлопець обурився і відмовився платити. Однак «обізнані» у цій сфері знайомі Сергія пояснили – цю схему очолює по всій Волині одна людина з керівництва сервісного центру.

І якщо «зробити водійське посвідчення» можна за 150-200 доларів, то на інші послуги у сервісному центрі – значно вищі розцінки. У цьому переконують ветерани АТО громадські активісти та автомобілісти з Луцька і Ковеля. Вони запевняють, що у всіх чотирьох сервісних центрах МВС, які діють на Волині налагоджено корупційні схеми та щось зробити можна тільки через «рішал».

Тож обурені люди завітали до Регіонального сервісного центру МВС України, аби висловити свої претензії керівництву. Однак, очільника на робочому місці не виявили – він у відрядженні. Натомість до них на зустріч вийшов заступник керівника Регіонального сервісного центру - Сергій Томчук.

Деталі - у сюжеті.

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *