Яке майно стадіону «Авангард» відтепер у власності Луцька. ПЕРЕЛІК

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Яке майно стадіону «Авангард» відтепер у власності Луцька. ПЕРЕЛІК
image
Оля Коновалова / 26.10.2022 / 0 Коментарів

Не так давно стадіон «Авангард» передали до міської комунальної власності і навіть створили відповідне комунальне підприємство та затвердили його статут.

Сьогодні ж, 26 жовтня, під час чергової сесії Луцької міської ради депутати проголосували за прийняття від ТзОВ «ГРІН РІЕЛТІ» у власність Луцької громади на умовах договорів пожертв нерухомого та іншого індивідуально визначеного майна стадіону.

А саме:

Окрім того ще й:

Зрештою депутати проголосували за цей проєкт рішення.

Окрім того, обранці громади проголосували й за виділення 485 тисяч гривень фінансової підтримки на 2022 рік для новоствореного КП «Стадіон Авангард». Як йдеться в додатках до проєкту рішення кошти виділили на: «стимулювання належного розвитку підприємства, налагодження його господарської діяльності, недопущення виникнення заборгованості з оплати праці працівників, оплати комунальних послуг та за спожиті енергоносії тощо»

Зокрема, 375 тисяч гривень виділили на оплату праці персоналу, 100 тисяч гривень — на оплату комунальних послуг і 10 тисяч гривень на утримання футбольного поля. 

Комунальне підприємство «Стадіон Авангард» очолив колишній директор дитячо-юнацької футбольної школи «Волині» Олександр Стадницький.

До слова, раніше журналісти писали, що стадіон «Авангард» місту передали під соусом «З барського плеча», адже раніше ним опікувався вже «дотліваючий», а раніше один із найкрутіших клубів України – ФК «Волинь», який пов’язують із нардепом Ігорем Палицею.

Саме ж обслуговування «Авангарду» обійдеться луцькому бюджету в три мільйони гривень на рік.

Нагадаємо, нещодавно на «Авангарді» зіграли благодійний футбольний матч на підтримку 14-тої окремої механізованої бригади імені князя Романа Великого.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *