«Є ділки, які допомагатимуть мігрантам перетинати кордон», – міністр оборони

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Є ділки, які допомагатимуть мігрантам перетинати кордон», – міністр оборони
image
Оля Коновалова / 14.11.2021 / 0 Коментарів

Міністр оборони України Олексій Резніков заявив, що має інформацію про готовність деяких українців сприяти мігрантам у незаконному перетині кордону.

Це він озвучив під час брифінгу за результатами міжвідомчої наради, яка відбулась в неділю, 14 листопада, за участі голови Волинської ОДА Юрія Погуляйка

Олексій Резніков наголосив, що у 2014 році Російська Федерація почала збройну агресію проти України і це – гібридна війна. Ситуація з так званою міграційною кризою – це також елемент гібридної війни проти країн розвинутого Заходу та України. Те, що відбувається пов’язане саме з РФ.

«Я би хотів попередити тих ділків, які живуть в 5 областях України, які межують з Білоруссю, і планують заробляти гроші допомагаючи мігрантам незаконно перетинати кордон – це буде проти національних інтересів України. Це питання національної безпеки. Хто буде таким чином продавати країну – буде досить серйозно відповідати за законом.  Ми вже маємо інформацію про готовність деяких ділків, які займаються контрабандою, їм все одно чим контрабувати», - заявив Резніков.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *