Юлія Вусенко прокоментувала ситуацію з головою Луцької райради

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Юлія Вусенко прокоментувала ситуацію з головою Луцької райради
image
Віктор Гордійчук / 13.05.2023 / 0 Коментарів

Депутатка Волинської обласної ради політикиня Юлія Вусенко прокоментувала ситуацію довкола Олександра Омельчука, який заявив, що через тиск та погрози складає повноваження голови та депутата Луцької районної ради.

«Поки депутати від «майбаха» тікають за кордон, ми віримо в Перемогу і садимо городи», - зазначила депутатка.

Згодом на своїй сторінці у фейсбук політикиня звернулась до Олександра Омельчука.

«ЗАМІСТЬ ФРОНТУ ПРЕДСТАВНИК ПАРТІЇ «ЗА МАЙБУТНЄ» ВТІК ЗА КОРДОН!

Олександр Омельчук, Вам не здається, що ви побігли не в тому напрямку??? Сьогодні всі чоловіки мали б бігти на фронт, а не за кордон! Ви кого за ідіотів тримаєте? Тиск? Погрози? Ви серйозно? Тиск і погрози — це коли за вами стежать, їздять кортежами і передають привіти ваші колеги із #варти_порядку, як було зі мною в 2017 році. І я не побігла, хочу нагадати, а досі в судовому процесі із колегою вашим по партії #ЗАМАЙБУТНЄ #Тиводаром, який всіляко хоче уникнути покарання.

А виклики від правоохоронних органів, для дачі пояснень, яких Ви злякалися — це відповідальність за рішення, що ви підписували, як голова. І якщо Ви не винуваті, то для цього є слідство і суд. А ще, як ви прокоментуєте свій виїзд за межі України? Депутати місцевих рад виїжджають лише отримавши службове відрядження. Ви самі себе відрядили і з-за кордону робите заяву про складання повноважень. Чи не бачите тут порушення норм закону? Чи мені вам казати про те, що за складання мандату повинна проголосувати рада, а поки цього не було — Ви обраний від громади депутат. Де політична відповідальність перед виборцями??

Місцеве самоврядування після повномасштабного вторгнення цілому світу довело свою спроможність та справляється із складними викликами війни. Ми — приклад стійкості та свідомості для багатьох європейських партнерів, і тут така ганьба для Волині.. Невже партія немає впливу на такі процеси, які ганьблять усіх нас? За якими принципами ці люди об’єднувалися??? Де пояснення від команди Майбаха виборцям, які вірили в обіцянки і подумати не могли, що у такий складний для країни час люди, за якими стоїть Ваша політична команда, бачитимуть своє майбутнє поза Україною? Поразка росії, яку наближає ЗСУ — це не означає перемога, доки в нас всередині немає поняття невідворотності покарання. Політична пам’ять і політична відповідальність — це те, що може змінити нашу країну. Щиро вірю, що так і станеться»
, - наголосила депутатка.

До слова, справу щодо стеження за Юлією Вусенко зараз слухає Ковельський міськрайонний суд. Серед інших, обвинуваченим по справі проходить також і депутат Волинської обласної ради від владної в області політичної партії «За майбутнє», очільник ГФ «Варта порядку» та лідер ДФТГ БОР «Луцьк» Олександр Тиводар. Його обвинувачують у стеженні за людьми, зборі інформації та контрабанді спецзасобів

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *