Застереження від СБУ напередодні Дня Незалежності

image
Оля Коновалова / 23.08.2022 / 0 Коментарів

Через загрозу провокацій з боку росіян ​​Служба безпеки закликала українців бути пильними та дотримуватися безпекових рекомендацій. Ворог любить символізм, а тому особливо небезпека зберігається під час святкових днів серпня.

Текст заяви поширила пресслужба СБУ у вівторок, 23 серпня.

“Під час важливих для українців свят – Дня Державного прапора і Дня Незалежності – кожен із нас повинен з особливою увагою поставитися до громадської та власної безпеки. Адже за шість місяців повноцінної війни ворог продемонстрував свою цинічну політику щодо мирного населення. Майже щодня з боку рф відбуваються запуски ракет, удари по цивільній і житловій інфраструктурі, що спричиняють загибель людей, руйнування та пожежі”, – йдеться в повідомленні.

В СБУ зазначають, що ворога особливо “зачіпає незламність українських захисників та наш патріотизм”.

“Тож, зважаючи на дії країни-терориста та її тяжіння до символізму, провокацій можна очікувати і в найближчі святкові дні”, – підкреслюють в повідомленні.

У відомстві зазначають, що Сили безпеки та оборони як завжди роблять все задля безпеки громадян, але наразі важливі пильність і обачність кожного громадянина. Тож там закликали українців:

  • дотримуватися комендантської години, встановленої для вашого регіону;
  • не ігнорувати сигнали повітряної тривоги і перебувати в укриттях;
  • обмежити відвідування масових заходів у публічних і громадських місцях;
  • повідомляти правоохоронні органи про підозрілі предмети та осіб, які перебувають у неналежних місцях.

“Та головне, у будь-який час – допомагати українським захисникам наближати нашу перемогу! Все буде Україна!” – додають в СБУ.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *