Зрадник з Луцька Тимощук одягнув футболку «Місто-герой Ленінград»

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Зрадник з Луцька Тимощук одягнув футболку «Місто-герой Ленінград»
image
Назар Тарадюк / 11.09.2024 / 0 Коментарів

У футболці з написом «Місто-герой Ленінград» під час товариської гри між «Зенітом» та «Кайратом» на поле вийшов ексгравець ФК «Волинь» та збірної України, уродженець Луцька Анатолій Тимощук.

Про це пише 24 Канал.

Уродженець Луцька Анатолій Тимощук знову прогнувся під російську владу. Зрадник України взяв участь у товариській грі між «Зенітом» та «Кайратом» із Казахстану.

На матч помічник головного тренера «Зеніта» вивів команду з капітанською пов'язкою. 45-річний ексфутболіст одягнув футболку з написом «Місто-герой Ленінград».

Товариський матч між командами завершився перемогою «Зеніта» з рахунком 4:3.

«Отримав пропозицію від керівництва "Зеніта" та "Кайрата". Звичайно, прийняв цю пропозицію з великим бажанням та задоволенням. Тож радий, що так вийшло, тим більше на полі була хороша чоловіча боротьба, безкомпромісна. Думаю, що загалом гарний вийшов матч. Це найголовніше», – сказав Тимощук.

Українська асоціація футболу в березні 2022 року позбавила Тимощука тренерської ліцензії Pro. Крім того, футболіст втратив всі нагороди та титули, а також його видалили з реєстру гравців національної команди. А він хоче повернути всі спортивні звання України.

На початку 2023 року Тимощука внесли до списку санкцій України і тепер йому заборонили займатися бізнесом та виконувати фінансові операції в нашій країні.

Читайте також: Що футболіст-зрадник з Луцька Анатолій Тимощук казав дітям про війну

Ми писали, Де зараз знаходиться футболіст-зрадник з Луцька Тимощук.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *