$450 тисяч і паспорт рф у сина: затримали керівницю МСЕК Миколаївщини

  • Головна
  • НОВИНИ
  • $450 тисяч і паспорт рф у сина: затримали керівницю МСЕК Миколаївщини
image
Назар Тарадюк / 22.10.2024 / 0 Коментарів

Керівницю обласного центру медико-соціальної експертизи Миколаївської облради викрили на корупційних схемах для ухилянтів.

Про це інформують в СБУ.

Під час обшуків у фігурантки виявлено понад 450 тис. доларів та колекцію ювелірних виробів, які вона переховувала за різними адресами.

Більшу частину вилучених грошей та коштовностей знайшли в помешканні її сина – інтерна медичного вишу, в якого СБУ виявила також російський паспорт. За наявними даними, молодик оформив громадянство країни-агресора у колишньому генконсульстві рф в Одесі до початку повномасштабної війни.

Також для переховування нелегальних доходів посадовиця оформила на свого сина три незадекларовані квартири.
 
За даними слідства, протягом 2015-2023 років очільниця МСЕК зазначала у своїх деклараціях винятково офіційні прибутки на загальну суму трохи більше 2 млн грн.

Крім того, у 2023 році посадовиця оформила собі та сину 2-гу групу інвалідності для отримання від держави додаткових пільг та соціальних виплат.

На підставі отриманих матеріалів вирішується питання щодо повідомлення чиновниці про підозру. Триває розслідування для встановлення всіх обставин злочину.

Нагадаємо, У голови Волинської МСЕК - 50 об'єктів нерухомості в декларації. Також ми писали, що У Луцьку викрили масштабну схему списання з військового обліку.

Раніше на Хмельниччині затримали керівницю МСЕК, яка викинула $500 тис. у вікно. Ми писали, Що відомо про керівницю МСЕК у якої знайшли $6 млн.

Опісля стало відомо, що На Волині перевірять рішення МСЕК та ВЛК.

Тим часом Керівниці МСЕК Хмельниччини суд обрав запобіжний захід. А також На Хмельниччині в медиків вилучили майже 8 млн грн. 15 жовтня повідомили, що У керівниці МСЕК Хмельниччини знайшли мільйони в банку в Польщі.

До речі, У Луцьку викрили масштабну схему списання з військового обліку

Читайте такожЯк на Волині працюють над викриттям «схем» ухилення від мобілізації

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *