«Аверс» знову влип у скандал: їх звинувачують в маніпуляції і обмані

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Аверс» знову влип у скандал: їх звинувачують в маніпуляції і обмані
image
Наш Інсайдер / 11.11.2023 / 0 Коментарів

Держприкордонслужба звернула увагу на матеріал, який днями оприлюднила телекомпанія «Аверс» про те, що автівки для фронту нібито застрягли на Волині. У сюжеті мова йшла про 135 гуманітарних автомобілів, що стоять на території одного приватного підприємства.

Як кажуть у пресслужбі прикордоників, при цьому працівники телеканалу відзначили, що ці автівки вже публічно відправляли на фронт, однак вони продовжують перебувати у Волинській області.

"Хочемо зазначити, що журналісти маніпулювали фактами і їхній матеріал не несе жодної об’єктивної інформації. Наголосимо, прикордонне відомство за час російського вторгнення неодноразово отримувало допомогу від фонду MK Foundation, про який вели мову журналісти. Благодійники, зокрема, передали підрозділам ДПСУ понад 100 одиниць техніки. Саме кадри передачі техніки прикордонникам використав у своєму сюжеті телеканал", - повідомили у відомстві.

І додали, що отримана техніка перебуває у підрозділах, до яких вона надійшла, облікована і виконує завдання щодо захисту кордону та країни. MK Foundation, окрім 100 мікроавтобусів Volkswagen Transporter, передала прикордонникам і інші транспортні засоби, що допомагають підрозділам виконувати визначені завдання.

"Окрім цього, своїми діями телеканал наражає на небезпеку представників фонду та військових, розкриваючи місцезнаходження автомобілів, які готуються для передачі підрозділам Сил оборони країни", - заявили у Держприкордонслужбі.

Нагадаємо, у липні 2023 року телеканал "Аверс" вчергове змушений спростовувати інформацію, яку раніше поширював у ефірі. Цього разу вона стосувалася імені депутата Київської міської ради Юрія Федоренка.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *