«Аверс» знову влип у скандал з спростуванням неправдивої інформації

  • Головна
  • НОВИНИ
  • «Аверс» знову влип у скандал з спростуванням неправдивої інформації
image
Наш Інсайдер / 27.07.2023 / 0 Коментарів

Телеканал "Аверс" вчергове змушений спростовувати інформацію, яку раніше поширював у ефірі. Цього разу вона стосувалася імені депутата Київської міської ради Юрія Федоренка.

Так, 26 липня вийшов сюжет під назвою "Спростування", в якому йдеться про те, що ця інформація грунтувалася на відомостях, яких ніколи не існувало, та не відповідає дійсності.

Ця заява телеканалу стосувалася сюжету, в якому стверджувалося ніби саме цьому політику належить позашляховик, водій якого їздив на великій швидкості береговою смугою одного з озер на Волині, коли там відпочивали люди.

У досудовій вимозі депутат звернув увагу, що поширення зазначеної інформації призвело до приниження його гідності, честі та ділової репутації. 

До слова, згодом стало відомо, що позашляховик належав волинському бізнесмену Олександру Полякову, якого оштрафували за вчинене порушення.

Зауважимо, що це далеко не впершне "Аверс" спростовує свої ж сюжети. Зокрема, у березні 2023 року «Аверс» спростувати неправдиві сюжети щодо волинського підприємця Михайла Смолки, яких було опублікована чотири штуки.

Читайте також: «Телепомийка Палиці» та «гівномет»: що пишуть лучани про «Аверс»

Також нагадаємо, що цей телеканал входить до медіа-пулу народного депутата, лідера партії "За Майбутнє" Ігоря Палиці

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *