Без батька лишилося 3 дітей: на Волинь привезуть воїна Миколу Гапонюка

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Без батька лишилося 3 дітей: на Волинь привезуть воїна Миколу Гапонюка
image
Назар Тарадюк / 27.05.2023 / 0 Коментарів

Сьогодні, 27 травня, у село Велимче, що на Ковельщині, привезуть загиблого Героя Миколу Гапонюка. Волинян закликають гідно зустріти захисника та віддати йому останню шану.

Про це повідомляє голова Велимченської громади Анастасія Павлович.

Військового зустрічатимуть орієнтовно о 15.00 (час буде уточнюватися) при в’їзді у село Велимче зі сторони села Датинь. Далі жалобний кортеж попрямує до будинку, де мешкав Микола.

Чин поховання та прощання з Героєм буде в неділю, 28 травня. Поховання тіла воїна буде проводитися на кладовищі села Велимче, урочище «Плав».

Про час та місце повідомлять додатково.

«Звертаюся до кожного: відкласти всі нагальні справи та з честю зустріти нашого Героя в рідному селі. То наша остання данина Миколі. Зустрічаємо нашого Героя живим коридором Слави. Прошу встелити дорогу до рідного порогу квітами! Прохання з собою мати свічки, лампадки, прапори!» – йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, у Миколи Гапонюка, якому тепер назавжди 48 років, лишилися мама, дружина і троє донечок. Герой загинув 21 травня 2023 року в результаті ворожого обстрілу в районі Берхівського водосховища Донецької області.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *