Чи готовий Луцьк приймати біженців з Нової Каховки

image
Наш Інсайдер / 06.06.2023 / 0 Коментарів

Міський голова Луцька Ігор Поліщук доручив відповідним працівникам міськради в найкоротший період вивчити актуальну можливість щодо прийняття евакуйованих людей та здійснити відповідні приготування для прийому евакуйованих в разі їх направлення до громади.

Про це він написав 6 червня в Facebook.

"Щойно поспілкувався телефоном з головою Херсонської міської військової адміністрації Романом Мрочком", - повідомив посадовець.

"Запропонував допомогу будматеріалами, технікою та іншими засобами, обладнанням для роботи критичних комунальних підприємств для вирішення найнагальніших питань в умовах надзвичайної ситуації", - додав він.

Нагадаємо, у ніч на 6 червня росіяни підірвали дамбу Каховської ГЕС. Як заявив голова Херсонської ОВА Олександр Прокудін, місцеві жителі вже розпочали евакуацію із потенційних районів затоплення. Підрозділи Національної поліції та Державної служби з надзвичайних ситуацій Херсонської області підняті за тривогою для оповіщення та евакуації населення із потенційних зон затоплення на правобережній частині річки Дніпро.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *