Чи передавали бронежилети, про які писав Ігор Поліщук, фонду "Добра Справа"?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Чи передавали бронежилети, про які писав Ігор Поліщук, фонду "Добра Справа"?
image
Наш Інсайдер / 22.07.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку вимагають, щоб міський голова Ігор Поліщук повідомив, чи передавав фонду "Добра справа" бронежилети, які придбані за кошти працівників муніципалітету та комунальних підприємств міста.

Нагадаємо, 20 липня правоохоронці повідомили, що викрили факти незаконного продажу гуманітарної допомоги, вчинені в умовах воєнного стану. Виявилося, що йдеться про особу, пов'язану з фондом "Добра справа", з складів якого викладав фото та відео Ігор Поліщук. На складах організації виявили близько 2 400 бронедилетів (частина з них розкомплектовані). Натомість у фонді повідомили, що обвинувачення є "нісенітницею" Слідство у справі триває.

Зауважимо, що про діяльність цього фонду свого часу робила сюжет пресслужба міської ради. Зокрема, й про візит Ігоря Поліщука на склади фонду.

 

А ось так писав про цей фонд на своїй сторінці в Фейсбуці Ігор Поліщук 27 квітня: 

Наступного дня після повідомлення ЗМІ в соцмережах почали цікавитися, чи не могли бути серед близько 2 400 бронежилетів ті, про купівлю яких регулярно звітував Ігор Поліщук. Зокрема, пишуть: 

"Ігор Поліщук, а 2 400 броніків, які вчора в Луцьку прокуратура знайшла на складі фонду "Добра справа", це хіба не ті бронікі про які ви так браво звітували зі своєї сторінки? Ви писали, що купляли за кошти працівників міської ради бронежилети, а потім на складах фонду "Добра справа", який ви так часто відвідували з депутатом від вашої партії "За Майбутнє" Романа Кравчука знайшли 2 400 броніків!!!

Це що таке? Купити за гроші простих людей, а потім продати і гроші собі в кишеню покласти! Чи може бронікі завозили безплатно, а потім нібито "купували" за гроші чиновників? Дайте відповіді на ці прості запитання".

Також у дописах додають наступні фото: 

 

 

 

 

 

 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *