Фонд, на якому піарився Поліщук, викрили на продажі бронежилетів. ФОТО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Фонд, на якому піарився Поліщук, викрили на продажі бронежилетів. ФОТО
image
Наш Інсайдер / 20.07.2022 / 0 Коментарів

У Луцьку викрили факти незаконного продажу гуманітарної допомоги, вчинені в умовах воєнного стану. Виявилося, що йдеться про фонд "Добра справа", з складів якого викладав фото міський голова Ігор Поліщук. 

В продажі підозрюють особу, що пов’язана з одним із благодійних фондів області. Силовики провели низку обшуків на території, яку використовує фонд, а також за місцем зберігання гуманітарної допомоги та в оселях, ймовірно, причетних до оборудок осіб.

Правоохоронці вилучили 650 тисяч гривень, комп’ютерну техніку, чорнові записи та інші документи щодо придбання товарів військового вжитку.

Окрім того, вилучили 116 бронежилетів, 4800 бронепластин, 2278 розвантажувальних органайзерів та 153 пари військового взуття. Досудове розслідування триває.

Вирішується питання про накладення арешту на вилучене майно.

Вживаються заходи задля притягнення причетних до незаконної діяльності осіб до встановленої Законом відповідальності.

Зауважимо, що про діяльність цього фонду свого часу робила сюжет пресслужба міської ради. Зокрема, й про візит Ігоря Поліщука на склади фонду.

 

 

 

А ось так писав про цей фонд на своїй сторінці в Фейсбуці Ігор Поліщук 27 квітня: 

 

Довідково: згідно із санкцією ч. 3 ст. 201-2 КК України продаж товарів (предметів) гуманітарної допомоги в умовах воєнного стану карається позбавленням волі на строк від п’яти до семи років з позбавленням права обіймати певні посади або займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

Нагадаємо, нещодавно на Волині викрили схеми продажу автомобілів, що були завезені як гуманітарна допомога.

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *