Чому волинські медики змінили білі халати на яскраві світшоти. ВІДЕО

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Чому волинські медики змінили білі халати на яскраві світшоти. ВІДЕО
image
Назар Тарадюк / 31.10.2022 / 0 Коментарів

Нестандартний корпоративний одяг – яскраві світшоти – одягли працівники Підгайцівського центру первинної медико-санітарної допомоги. Яскраві кольори, а не білі халати поліпшують емоційний стан пацієнтів.

Про це розповіла Суспільному директорка центру Ольга Гунько.

У кольорових светрах медики працюють другий день, поки пацієнти реагують позитивно, — каже директорка центру медико-санітарної допомоги Ольга Гунько.

Від медичного спецодягу — білих халатів — в центрі не відмовились, для певних процесів він обов’язковий відповідно до вимог інфекційного контролю, – говорить медсестра Катерина Годунок. Каже: пацієнти реагують по-різному, люди старшого віку здивовані, діти – задоволені.

Нагадаємо, Благодійний фонд «Дем'янове диво» разом із благодійною організацією «Надія в дії» відкриває невелику медклініку для переселенців на території церкви та пункту видачі у с. Підгайці.

На прийом до лікаря прийшла Ольга Бондарук із донькою Євою. Каже, що яскравий одяг персоналу центру сподобався.

"Маю трьох дітей маленьких, думаю, що коли б вони побачили не так боялися б заходити в кабінет. Я вважаю, що яскраві кольори дуже підіймають настрій", – говорить жінка.

Думку мами підтримує і 12-річна донька.

Раніше спецодяг медики купували за власні гроші. Цього разу світшоти придбали за кошти центру, – каже директорка центру первинної медико-санітарної допомоги Ольга Гунько. 

Коментарів немає

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *