Депутат від "За Майбутнє" не прийшов на зустріч із підгайцівською теробороною: чому?

  • Головна
  • НОВИНИ
  • Депутат від "За Майбутнє" не прийшов на зустріч із підгайцівською теробороною: чому?
image
Оля Коновалова / 14.08.2022 / 1 Коментарів

Депутат Підгайцівської сільської ради від партії "За Майбутнє" Микола Господарик не прийшов на зустріч з бійцями добровольчого формування територіальної громади.

Про це йдеться на сторінці ДФТГ Підгайці у фейсбук.

"А слова розійшлися з діями…

Сьогодні, 14 серпня, о 8.30 ранку, більшість особового складу ДФТГ Підгайці у свій вихідний день, в неділю, зібралася на анонсовану зустріч з депутатом Підгайцівської громади Миколою Господариком, яку, власне, він й ініціював. Проте, сам обранець, який привселюдно у відеозверненні вимагав надати йому дані щодо фінансування й забезпечення діяльності добровольців формування, на зустріч так і не з’явився.

Більш того, прочекавши понад годину, до нього зателефонували і намагалися уточнити причину відсутності, але чіткої відповіді щодо не появи, а чи перенесення зустрічі на інший час добровольці так і не отримали.

Нагадаємо, напередодні Микола Господарик записав відеозвернення, у якому закликав роз’яснити деякі питання щодо забезпечення діяльності батальйонів і оперативно відгукнувся на запрошення щодо конструктивного діалогу під час зустрічі та підтвердив свою участь".

Раніше, Микола Господарик повідомив, що на територіальну оборону Підгайцівська громада виділила більше 2 мільйонів гривень.

Згодом записав відео, у якому вимагав пояснити, з яких джерел ці кошти виділяли.

"В мене буде декілька питань до керівництва — звідки і яка кількість була виділена нашому одному територіальному батальйону і де списки цих людей?.. Звертайтесь, пишіть, розказуйте", - закликав Микола Господарик.

Коментарі (1):

  1. Кожен приділив свій час у вихідний та святковий день , а він просто не з'явився

Залишити коментар

Ваша електронна адреса не буде опублікована. Обов’язкові поля позначені *